Weerterbergen Roompot

Weerterbergen Roompot is gelegen in Weert in Limburgen. Het familiepark is gelegen aan een recreatiemeer, waardoor het perfect is voor het beoefenen van watersporten. In dit park waan je je midden in de natuur. De bossen, rivieroevers en heuvels laten jou en je gezin helemaal tot rust komen. Ga voor een fijne wandeling, fietstocht of waterfietsen in de prachtige natuur. Wil je een dagje uit of shoppen? Dan is de bewoonde wereld niet ver te vinden. Bruisende steden als Weert, Eindhoven en Roermond zijn in de nabije omgeving. Zo ervaar je het beste van beide werelden wanneer je op vakantie gaat naar Weerterbergen Roompot.

Verschillende activiteiten in Weerterbergen Roompot

Wanneer je met je gezin op vakantie gaat in Weerterbergen Roompot, hoef je je je absoluut niet te vervelen. Er is genoeg te beleven voor jong en oud. Zwemmen, jeu de boulen en sportfanaten kunnen zich kostelijk vermaken in dit recreatiepark. Het voordeel aan dit park is dat er vele voorzieningen zijn, zodat je nooit ver hoeft te reizen voor een gezellige middag of avond. In Weerterbergen Roomppot is een subtropisch zwemparadijs aanwezig, zodat je altijd van een tropische duik kunt genieten. De kinderen kunnen hun hart ophalen in de amusementshal met allerlei spelletjes. Wil je lekker uit eten met het gezin? Met een pizzaria, snackbar en een buffetrestaurant kan je altijd zo aanschuiven!

Voordelen van een vakantiehuisje

Wanneer je op vakantie gaat in Weerterbergen Roompot, heb je alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie. Met een 4- persoonshuisje of 6- persoonshuisje voel je je direct thuis. De huisjes zijn ruim ingedeeld en sfeervol ingericht voor optimaal comfort. Met een Wellness huisje heb je ook nog eens je eigen infrarood sauna waardoor je extra kan ontspannen. Met een compleet ingerichte keuken kan je elke dag kokkerellen, of natuurlijk lekker buiten de deur eten. Geniet op een zonnige dag lekker met een boekje in de tuin op het terras, en de kinderen kunnen in een veilige omgeving buitenspelen. Er is ook voldoende parkeergelegenheid om je auto kosteloos te parkeren. Met een vakantiehuisje ben je dus van alle gemakken voorzien!

Een vakantiehuisje is een fijne vakantie voor jong en oud. Je bent omringd door de natuur, waardoor er genoeg buitenactiviteiten te doen zijn. Huur een skelter voor uw kind om lekker te kunnen ravotten op het park. Ook als het weer niet meezit, is er voldoende te doen. Ga glow in the dark minigolven voor een leuk avondje uit met het gezin of laat je zoon of dochter klimmen in het indoor speelparadijs.

Geef een reactie