Laid back in de hangmat

Je kent het wel. Van hot naar her om je privé leven op de rails te houden en van het kastje naar de muur om dingen geregeld te krijgen voor het werk. Ontspannen ho maar. Dat is voor anderen weggelegd die meer geluk hebben. Herkenbaar? Probeer dan eens een hangmat voor thuis! Met een hangmat haal je het vakantiegevoel naar je toe zonder dat je flink de portemonnee moet trekken voor een vliegticket naar Tenerife. Goed, de temperatuur is misschien niet hetzelfde, maar het comfort van de hangmat wordt er niet anders van. Even heerlijk wegdromen in de tuin of gewoon binnen in je woonkamer – net even een andere setting dan bankhangen of naar bed gaan. Een momentje waar je er tussenuit knijpt zonder echt de deur uit te gaan eigenlijk. 

Kies je favoriet

Niet iedereen heeft dezelfde voorkeuren natuurlijk, dus zorg ervoor dat je een hangmat kiest die echt bij jou past. Is het bij jou thuis samen spelen, samen delen met een tweepersoons hangmat, of heb je liever je eigen hangmat? Voor beide valt natuurlijk wat te zeggen. Je hebt zelfs hangmatten waar je met de complete familie in kunt, hangmatten die je kunt opvouwen en meenemen en andersom weer hangmatten die met een robuuste constructie voor een langere periode stabiel kunt laten staan. Of je hem nou makkelijk mee op vakantie wil nemen om in verweggistan naar de sterren te kijken of dat je gewoon na een lange werkdag thuis even wil relaxen, jouw hangmat zit er echt wel tussen. 

Als liggen niet de oplossing is

Dan kies je een relaxte hangstoel. Comfortabeler dan je bureaustoel, actiever dan je hangmat. Met een hangstoel zit je er net wat lekkerder bij dan je standaard actieve houding. Je creëert eenvoudig een chille hangplek om met vrienden of familie even rustig bij te praten. Muziekje aan, hapjes en drankjes erbij en je vergeet zo de dagelijkse sleur weer voor even. En als het de temperaturen weer omhoog gaan verplaats je een hangstoel gewoon lekker naar de tuin. Let wel op: dat het een hangstoel in plaats van hangmat is betekent niet dat je er niet in kan wegdommelen hé. Dus niet teveel achterover leunen als je nog belangrijke dingen te doen hebt.  

Kids te druk?

Laat ze dan eens kennismaken met de speciale kinderhangmatten. Zelfs voor de allerkleinsten onder ons zijn er leuke hangmatten te vinden. Check bijvoorbeeld kinder- en babyhangmatten eens, wie weet zit er wat moois tussen waarmee je die kleine eens rustig kunt krijgen. 

Geef een reactie