De leukste hondenspeeltjes

Jij als dierenvriend wilt uiteraard het beste voor je lieve hond. Extra knuffels, snoepjes en uitjes vallen altijd in de smaak. Doe er nog een schepje bovenop en trakteer je hond op de leukste speeltjes. Via https://www.medpets.be/ kun je de fijnste speeltjes van het merk KONG voor jouw beste vriend verkrijgen.

Wat is KONG?

KONG Classic wordt gemaakt van duurzaam rubber. Dit maakt het speeltje niet alleen stevig, maar ook zeer veerkrachtig. Op deze manier kan je hond er uren op kouwen en mee stuiteren, zonder dat er iets met het speeltje zal gebeuren. De speeltjes voldoen aan de maximale veiligheidseisen en zijn aangepast op de grootte en leeftijd van uw hond, verschillend per ras. Door de speeltjes ervaart je hond aanzienlik minder verveling en stress en door er samen mee te spelen met je hond bouw je sneller een natuurlijke band op.

KONG Rewards Ball

De Rewards Ball van KONG is een speeltje wat je zelf kunt vullen. Snacks zijn bijvoorbeeld een leuke en ook populaire opvulling. Wanneer je hond actief met de bal speelt, zullen er tijdens het rollen van de bal steeds snacks uit vallen. Deze bal is ideaal voor honden met een grote eetlust maar weinig activiteit. Je hond zal nu sneller in beweging komen, nu hij of zij weet dat er snoepjes uit zullen komen. Win-win situatie!

KONG Dental met Touw

Op dit speeltje zitten chew-clean groeven. Dit zorgt ervoor de de tanden en het tandvlees schoner worden door het actieve kouwen. De groeven kunnen gevuld worden met tandpasta. Dit is ideaal voor honden die een hekel hebben aan tandenpoetsen. Je kunt met dit speeltje samen spelen met je hond. Waar jij aan de touwen trekt, zal je hond terug trekken aan het kouw gedeelte. Een leuke acitiviteit! Het speeltje is in twee verschillende maten verkrijgbaar. De Small versie is voor honden tot 5 kg, de Medium versie voor honden tussen de 5 en 15 kg. Voor grotere rassen is er een ander speeltje in large en extra large. Dit is een geheel andere versie met dezelde functie.

KONG Wubba Puppy

De Wubba Puppy is een speelbal met een sterke staart, speciaal ontworpen voor puppy's van elk ras. In de grootste bal zit een pieper verstopt. Je pup zal zeker enthousiast worden van het geluid en genieten van een weggooi -en apporteer spel. De staart maakt het oprapen veel gemakkelijker voor de hond. Voor grotere honden is dit speeltje ook verkrijgbaar, de KONG Wubba.

 

 

 

Geef een reactie